2009. november 7., szombat

A Számológép Blog jubileuma

Kedves Olvasóim, kedves számológép-barátok!
A Számológép Blog már túl van az 500. blogbejegyzésen (ez az 509. poszt, az 500. Nagy Gábor iPhone-ra írt grafikus számológép programjáról szólt).
Tudom, hogy a számológép mint téma kevesek számára izgalmas, így aztán Kalkulátorisztán nem vetekedhet népszerűségben Webisztánnal vagy Klitorisztánnal, épp ezért különösen jó látni, hogy vannak néhányan, akiket érdekelnek a zsebszámológépek, és időnként megtisztelik látogatásukkal ezt a blogot.
Ami engem illet, boldog vagyok hogy e webnaplót létrehoztam és a szerkesztője lehetek, és segített elmélyedni a témában. A jövőben igyekezni fogok még tartalmasabb bejegyzésekkel megtölteni ezt a webhelyet, hogy a jelenleginél kisebb legyen az "egy kép és egy rövid mondat" jellegű posztok aránya (már megtettem az első lépéseket ebben az irányban a Tóth Viktor interjúval és a Wall Street Journal TI-Nspire cikkének fordításával). Remélem továbbra is sok érdekességet, kalkulátorokkal kapcsolatos információt, képet tálalhatok Olvasóimnak.
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket, és ne feledjétek, amit Golyófogú Tony mondott a Blöff c. filmben: "a matekon múlik minden".
Most pedig zene, fogadjátok szeretettel és hallgassátok az Exquisite Rap Duo Calculator Watch című dalát.

(A képen egy Casio FX-451M típusú retro tudományos számológép látható, forrás: Flickr)

2 megjegyzés:

Béli Csaba írta...

azért nem mindennapi ilyen szük témában ennyit írni... komolyan gratulálok.

Sanyi írta...

Köszönöm szépen, igyekezni fogok a továbbiakban is ;)