2011. szeptember 4., vasárnap

Konrádnak is tetszik a Számológép Blog

Berényi Konrádnak is tetszik a Számológép Blog. Nem, Berényi Konrád nem a Mátyás király téren lakik a Rózsa kávéház felett, hanem az Onlinemarketing blog gazdája, és egyik friss bejegyzésében kiemelte a Számológép Blogot, az idei Goldenblog verseny kapcsán:

"[...] Aztán végignézve ezt a rengeteg blogot, rá kellett jönnöm, hogy mennyi zseniális írás van - olyanok, amik nem szakértői blogok, de érdekesek, sőt, szórakoztatóak. Így egy csomó blogot nem tudtam beválogatni az én tíz személyes listámba, de eltettem magamnak. Egyfajta csodabogarak ezek, megérdemelnének egy-egy különdíjat. Íme néhány ezekből, a teljesség igénye nélkül:

Élet egy Deloreannel - két Delorean tulajdonos blogja (ez ugye az időutazó autó)
Marketintelligence - hallgatói dolgozatok gyűjtőblogja
Számológép blog - mindenféle számológépek bemutatása"

Köszönöm Konrádnak e kiemelést, valamint megjegyzem (ha már az "időutazó autó" is a kalkulátorok mellé került), hogy bizony a Delorean és a számológépek között van kapcsolat, hiszen a Vissza a jövőbe c. filmben szerepelt számológépes óra, két bejegyzés is olvasható erről:

(Apropó Goldenblog: egy másik blogom, a Gépírás blog "IT blogok" kategóriában a legjobb háromba került idén. Csütörtök este az A38 hajón fog kiderülni - egy koncerttel, vacsorával összekötött díjátadón -, hogy végül a dobogó mely fokára kerül.)

Nincsenek megjegyzések: